Antikvariaatti Sofia

Olemme avoinna arkisin klo 11–18 ja lauantaisin klo 11–16 osoitteessa Vuorikatu 5, 00100 Helsinki.


Sukella kirja-aarteiden maailmaan

Myymme, otamme vastaan ja ostamme hyväkuntoisia kirjoja.

Meiltä löytyy laaja kattaus eri aihepiirien kirjallisuutta tiede- ja tietokirjoista kaunoon, arkkitehtuurista kutomiseen, taiteesta merenkulkuun ja musiikista puutarhaan sekä kaikkea siltä väliltä.

Järjestämme tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia. Tiloissamme voi myös ihastella vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä nauttia teetä ja kahvia kirjojen selailun lomassa.

Tervetuloa tekemään kirjalöytöjä, lueskelemaan nojatuoliin ja katselemaan näyttelyitä sekä nauttimaan rauhasta keskellä Helsingin vilinää!

Antikvariaattimme löytyy Helsingin yliopiston keskustakampuksen kainalosta osoitteesta Vuorikatu 5, 00100 Helsinki. Palvelemme asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 11–18 ja lauantaisin klo 11–16.

 

Utuisia pintoja

Maaliskuun ajan galleriassamme on esillä Kiri Myllyluoman ja Otso Venhon valokuvia.

Helsingin yliopiston kotimaisen kirjallisuuden ainejärjestölehden Käkriäisen valokuvaajina vuonna 2022 toimineille Myllyluomalle ja Venholle analogisuus ja pimiötyöskentely ovat keskeisiä toimintamuotoja. Utuisia pintoja -näyttely esittelee heidän yhteistyönsä tuloksia.

Tutustu näyttelyihimme ja tapahtumiimme.

Mikäli sinulla on idea ta­pah­tu­mas­ta tai haluat näyt­te­ly­si esille Sofiaan, niin otathan yhteyttä säh­kö­pos­tit­se: palvelu@an­ti­kva­ri­aat­ti­so­fia.fi.


Kirjat kiertoon!

Lä­hes­tyy­kö muutto tai alkaako remppa? Vai pitääkö kirjoista luopua muuten vaan tai löytää pi­kai­ses­ti läheisen kirjoille uusi koti? Me haluamme auttaa!

Otamme  vastaan ja ostamme hy­vä­kun­toi­sia kirjoja. Isommat erät noudamme  luo­tet­ta­vas­ti ja tur­val­li­ses­ti kotoasi tar­vit­taes­sa no­peal­la­kin  ai­ka­tau­lul­la.

Kerro kir­jois­ta­si meille säh­kö­pos­tit­se palvelu@an­ti­kva­ri­aat­ti­so­fia.fi tai pu­he­li­mit­se 040 4640095 ja sovitaan asiasta tarkemmin.


Helsingin yli­opis­ton Alum­niyh­dis­tyk­sen jäsenille 20 % alennus

Yhteistyömme Helsingin yli­opis­ton Alum­niyh­dis­tyk­sen kanssa jatkuu myös vuonna 2023.

Alum­niyh­dis­tyk­sen jäsenet saavat meiltä kir­jaos­tois­taan 20 prosentin alen­nuk­sen näyt­tä­mäl­lä voimassa olevaa jä­sen­kort­ti­aan.

Tutustu Alum­niyh­dis­tyk­sen toi­min­taan ja liity jäseneksi!

Opiskelijoille 10 % alennus

Haluamme kannustaa opis­ke­li­joi­ta lukemaan tent­ti­kir­jo­jen lisäksi muutakin kir­jal­li­suut­ta.

Voimassa olevaa opis­ke­li­ja­kort­tia näyt­tä­mäl­lä opis­ke­li­jat saavat meiltä kir­jaos­tois­taan 10 prosentin alen­nuk­sen.

Silmäin alla -blogi

Blogimme tarjoaa kirjoituksia kirjallisuudesta, lukemisesta, kirjailijoista, tieteestä ja tutkijoista sekä antikvariaattimme arjesta.

Lue Silmäin alla -blogiamme.

Joulun kirjallisuustietäjä 2022 visailun -vastaukset

Julkaisimme 2.–24.12.2022 kirjallisuuteen liittyviä kysymyksiäja arvoituksia facebokissa ja instagramissa. Ne koottiin näkyviin myös myymäläämme.

Pyysimme lähettämään vastauksia arvoituksiin 9.1.2023 mennessä. Lämmin kiitos kaikille visailuun osallistuneille ja lahjakortteja voittaneille!

Joulun kirjallisuustietäjä 2022 -visailun arvoitukset ja oikeat vastaukset.