Antikvariaatti Sofia

Olemme avoinna arkisin klo 11–18 ja lauantaisin klo 11–16 osoitteessa Vuorikatu 5, 00100 Helsinki.

Sukella kirja-aarteiden maailmaan

Myymme, otamme vastaan ja ostamme hyväkuntoisia kirjoja.

Meiltä löytyy laaja kattaus eri aihepiirien kirjallisuutta tiede- ja tietokirjoista kaunoon, arkkitehtuurista kutomiseen, taiteesta merenkulkuun ja musiikista puutarhaan sekä kaikkea siltä väliltä.

Järjestämme tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia. Tiloissamme voi myös ihastella vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä nauttia teetä ja kahvia kirjojen selailun lomassa.

Tervetuloa tekemään kirjalöytöjä, lueskelemaan nojatuoliin ja katselemaan näyttelyitä sekä nauttimaan rauhasta keskellä Helsingin vilinää!

Antikvariaattimme löytyy Helsingin yliopiston keskustakampuksen kainalosta osoitteesta Vuorikatu 5, 00100 Helsinki. Palvelemme asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 11–18 ja lauantaisin klo 11–16. Huom! Olemme avoinna myös sunnuntaina 10.12. klo 11-17, tervetuloa!

Olemme avoinna sunnuntaina 10.12.

Pidämme antikvariaattiamme avoinna sunnuntaina 10.12. kello 11 - 17. Monipuolisen kirjakattauksen lisäksi tarjolla on glögiä ja joulutorttuja! 

Tervetuloa etsimään ja löytämään joulupaketteihin kirjoja perheenjäsenille ja ystäville, miksei myös itsellekin. 

Hyllymme notkuvat eri aihepiirien kirjallisuutta, mutta teimme taasen yllätyksen ystäville viiden euron valmiiksi jouluisilla kääreillä kuorrutettuja kirjapaketteja. 

Lahjakortti on oiva tapa kiittää kuluneesta vuodesta läheisten lisäksi vaikkapa naapuria tai työkaveria. Lahjakortin voi hankkia haluamalleen summalle ja se on voimassa ostohetkestä vuoden ajan.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. myymälämme on kiinni.Taidetta esille tai kirjallinen tapahtuma todeksi

Haluaisitko järjestää tapahtuman Sofiassa tai saada taidetta esille myymälämme seinille?

Tilamme soveltuu oivasti kirjojen julkistamistilaisuuksiin, kirjailija- ja tutkijatapaamisiin sekä vaikkapa lukupiiri-iltamiin. Lisäksi tarjoamme mielellämme seiniämme taiteen näyttelytilaksi.

Mikäli sinulla on idea Sofiassa järjestettävästä ta­pah­tu­mas­ta tai taidenäyttelystä, niin otathan yhteyttä säh­kö­pos­tit­se:
palvelu@an­ti­kva­ri­aat­ti­so­fia.fi.

Nyt marras-joulukuun ajan galleriatilassamme on esillä monipuolisen kuvittajan Martta Wendelinin nostalgisia joulukortteja. Wendelinin syntymästä tuli 23.11. täyteen 130 vuotta. Lisäksi myymälämme seiniltä löytyy kuubalaista julistetaidetta.

Tutustu aiempiin näyttelyihin ja tapahtumiin.

Kirjat kiertoon!

Lä­hes­tyy­kö muutto tai alkaako remppa? Vai pitääkö kirjoista luopua muuten vaan tai löytää pi­kai­ses­ti läheisen kirjoille uusi koti? Me haluamme auttaa!

Otamme  vastaan ja ostamme hy­vä­kun­toi­sia kirjoja. Isommat erät noudamme  luo­tet­ta­vas­ti ja tur­val­li­ses­ti kotoasi tar­vit­taes­sa no­peal­la­kin  ai­ka­tau­lul­la.

Kerro kir­jois­ta­si meille mieluiten kuvien kera säh­kö­pos­tit­se palvelu@an­ti­kva­ri­aat­ti­so­fia.fi tai pu­he­li­mit­se 040 4640095 ja sovitaan asiasta tarkemmin.

Helsingin yli­opis­ton Alum­niyh­dis­tyk­sen jäsenille 20 % alennus

Yhteistyömme Helsingin yli­opis­ton Alum­niyh­dis­tyk­sen kanssa jatkuu myös vuonna 2023.

Alum­niyh­dis­tyk­sen jäsenet saavat meiltä kir­jaos­tois­taan 20 prosentin alen­nuk­sen näyt­tä­mäl­lä voimassa olevaa jä­sen­kort­ti­aan.

Tutustu Alum­niyh­dis­tyk­sen toi­min­taan ja liity jäseneksi!

Opiskelijoille 10 % alennus

Haluamme kannustaa opis­ke­li­joi­ta lukemaan tent­ti­kir­jo­jen lisäksi muutakin kir­jal­li­suut­ta.

Voimassa olevaa opis­ke­li­ja­kort­tia näyt­tä­mäl­lä opis­ke­li­jat saavat meiltä kir­jaos­tois­taan kymmenen prosentin alen­nuk­sen.


Silmäin alla -blogi

Blogimme tarjoaa kirjoituksia kirjallisuudesta, lukemisesta, kirjailijoista, tieteestä ja tutkijoista sekä antikvariaattimme arjesta.

Lue Silmäin alla -blogiamme.