Antikvariaatti Sofia

Olemme avoinna arkisin klo 11–18 ja lauantaisin klo 11–16 osoitteessa Vuorikatu 5, 00100 Helsinki.


Sukella kirja-aarteiden maailmaan

Myymme, otamme vastaan ja ostamme hyväkuntoisia kirjoja.

Meiltä löytyy laaja kattaus eri aihepiirien kirjallisuutta tiede- ja tietokirjoista kaunoon, arkkitehtuurista kutomiseen, taiteesta merenkulkuun ja musiikista puutarhaan sekä kaikkea siltä väliltä.

Järjestämme tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia. Tiloissamme voi myös ihastella vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä nauttia teetä ja kahvia kirjojen selailun lomassa.

Tervetuloa tekemään kirjalöytöjä, lueskelemaan nojatuoliin ja katselemaan näyttelyitä sekä nauttimaan rauhasta keskellä Helsingin vilinää!

Antikvariaattimme löytyy Helsingin yliopiston keskustakampuksen kainalosta osoitteesta Vuorikatu 5, 00100 Helsinki. Palvelemme asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 11–18 ja lauantaisin klo 11–16.


 

Kasvio kesältä 1964

Tunnistatkos luonnosta rentukan, kultapiiskun ja niittynätkelmän? Entä lehtovirmajuuren, maitohorsman tai myrkkykeison? Sujuukos niiden latinankieliset nimet kuin vettä vaan?

Nyt meillä Sofiassa pääsee kertaamaan luonnonkukkasia nimineen ja kasvualustoineen. Kaijamme on koonnut gallerian seinille otannan vuoden 1964 kesälomansa kasvioläksyistään.

Tervetuloa oppimaan ja nostalgisoimaan! Näyttely on esillä ainakin heinäkuun ajan.

 

Taidetta esille tai kirjallinen tapahtuma todeksi

Tulevia tapahtumiamme:
- Kapitalismin yö -keskustelutilaisuus Taiteiden yönä torstaina 15.8. klo 17-21.30.

- Kuolemme vain kerran  -keskustelutilaisuu tiistaina 1.10. klo 18-20

Lisätietoa tapahtumistamme ja näyttelyistämme.

Haluaisitko järjestää tapahtuman Sofiassa tai saada taidetta esille myymälämme seinille?

Tilamme soveltuu oivasti kirjojen julkistamistilaisuuksiin, kirjailija- ja tutkijatapaamisiin sekä vaikkapa lukupiiri-iltamiin. Lisäksi tarjoamme seiniämme taiteen näyttelytilaksi.

Mikäli sinulla on idea Sofiassa järjestettävästä ta­pah­tu­mas­ta tai taidenäyttelystä, niin otathan yhteyttä säh­kö­pos­tit­se:
palvelu@an­ti­kva­ri­aat­ti­so­fia.fi.


Kirjat kiertoon!

Lä­hes­tyy­kö muutto tai alkaako remppa? Vai pitääkö kirjoista luopua muuten vaan tai löytää pi­kai­ses­ti läheisen kirjoille uusi koti? Me haluamme auttaa!

Otamme  vastaan ja ostamme hy­vä­kun­toi­sia kirjoja. Isommat erät noudamme  luo­tet­ta­vas­ti ja tur­val­li­ses­ti kotoasi tar­vit­taes­sa no­peal­la­kin  ai­ka­tau­lul­la.

Kerro kir­jois­ta­si meille mieluiten kuvien kera säh­kö­pos­tit­se palvelu@an­ti­kva­ri­aat­ti­so­fia.fi tai pu­he­li­mit­se 040 4640095 ja sovitaan asiasta tarkemmin.

Helsingin yli­opis­ton Alum­niyh­dis­tyk­sen jäsenille 20 % alennus

Yhteistyömme Helsingin yli­opis­ton Alum­niyh­dis­tyk­sen kanssa jatkuu myös vuonna 2024.

Alum­niyh­dis­tyk­sen jäsenet saavat meiltä kir­jaos­tois­taan 20 prosentin alen­nuk­sen näyt­tä­mäl­lä voimassa olevaa jä­sen­kort­ti­aan.

Tutustu Alum­niyh­dis­tyk­sen toi­min­taan ja liity jäseneksi!

Opiskelijoille 10 % alennus

Haluamme kannustaa opis­ke­li­joi­ta lukemaan tent­ti­kir­jo­jen lisäksi muutakin kir­jal­li­suut­ta.

Voimassa olevaa opis­ke­li­ja­kort­tia näyt­tä­mäl­lä opis­ke­li­jat saavat meiltä kir­jaos­tois­taan kymmenen prosentin alen­nuk­sen.


Silmäin alla -blogi

Blogimme tarjoaa kirjoituksia kirjallisuudesta, lukemisesta, kirjailijoista, tieteestä ja tutkijoista sekä antikvariaattimme arjesta.

Lue Silmäin alla -blogiamme.