Kirjat kauttamme kiertoon


Myy­mä­läm­me valikoima

Meiltä löytyy laaja kattaus eri aihepiirien kirjallisuutta tiede- ja tietokirjoista kaunoon, arkkitehtuurista kutomiseen, taiteesta merenkulkuun ja musiikista puutarhaan sekä kaikkea siltä väliltä.

Käytettyjen kirjojen lisäksi myymme tiedekustantamoiden Eurooppalaisen filosofian seuran niin&näin, Tutkijaliiton ja Vastapainon uusia tietokirjoja sekä Osuuskunta Poesian runoutta ja Kustannusliike Parkon käännösrunoutta.

Meillä on tarjolla poikkeuksellisesti myös näitä uutuuksia:

  • Brander, Boris & Cederberg, Aki & Iitti Vesa & Niemelä, Jussi K. (toim.): Perttu Häkkinen - Valonkantaja (Salakirjat), 22 € (tällä hetkellä loppuunmyyty)
  • Hakala, Juha T.: Suoritusyhteiskunta (Teos), 22 €
  • Himanka, Juha: Filosofia ja tämä elämä (Teos), 25 €
  • Pummi-Kuusela, Riitta-Ilona & Kuusela, Antti: Treenarista olympiavoittajaksi - suomalaisen jääkiekkovalmennuksen menestystarina (Art House), 22 €
  • Sirola, Jouko: Käsijarru kukkapenkissä ( Teos), 20 €
  • Tavi, Henriikka: Remu (Teos), 18 €
  • Virtanen, Leena & Pelliccioni, Sanna: Tove! — Tove Janssonin matka vapauteen ja maailman ääriin (Teos), 18 €


Mikäli kaipaat jotain tiettyä kirjaa eikä sitä heti löydy myymälästämme, niin autamme mielellämme kirjan etsinnässä.­­­ Otamme vastaan tietoja kirjatoiveista ”Asiakkaamme etsii” -listalle. Kerrothan toiveesi yhteystietojen kera, jotta voimme palata asiaan, kun teos on löytynyt.

Lah­ja­kor­tit ja yl­lä­tys­pa­ke­tit

Yllätä itsesi tai tuttavasi kirjallisella lahjalla.

Valmiiksi paketoitu viisi euroa maksava yllätyslahja sisältää laadukkaan kaunokirjan tai tietokirjan. Yllätyspaketteja on saatavilla suomen- ja englanninkielisin kirjoin.

Lahjakortti on oiva tapa kiittää tai onnitella. Meiltä voit hankkia lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostohetkestä alkaen.

Yllätyspaketteja ja lahjakortteja on saatavissa myymälästämme, tervetuloa!

Tarjoa kirjojasi meille

Otamme vastaan ja ostamme hyväkuntoisia kirjoja. Isommat erät noudamme luotettavasti ja turvallisesti kotoasi tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Lue lisää mahdollisuuksista löytää kirjoillesi uudet kodit.